Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Gençlerin sizce en önemli sorunu nedir ?

Sonuçlar

Haberler
18.5 Saat Projesi Başvuruları Açıldı

18.5 Saat Projesi Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen lise ve üniversite öğrencilerine (14-24 yaş arası) Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları doğrultusunda bilgi aktarılmasını, yaşadıkları bölgelerdeki sorunların tespit edilmesini ve bu sorunlar için proje üretilmesini amaçlamaktadır.

17.01.2020
Gönüllülük ve Hukuk

İstanbul Hepimizin Girişimi’nin hazırlayıp sunduğu, Şehir Hepimizin Programı’nda Pinar Uyan Semerci’nin konuğu Nurhan Yentürk Program Başlığı: Türkiye’de Gönüllülük Araştırması 2019: Gönüllülük ve Hukuk. Medyascope TV’de 13 Ocak 2020 Pazartesi 16:00’da.

15.01.2020
Gönüllüler Günümüz Kutlu Olsun!

Gönüllü hizmetleri daha da yaygınlaştırmak ve tanıtmak için; Birleşmiş Milletler Genel Kurulunun 2001 yılını, Dünya Gönüllüler Yılı olarak ilan etmesiyle birlikte, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü olarak kabul edilmiştir. Gönüllüler Günümüz Kutlu Olsun!

08.12.2019
Yerel Yönetim-Eğitim-Çocuk Alanı Tüm Yönleriyle Meydan’da Tartışıldı

Boğaziçi Mezunlar Derneği’nde sivil toplum ve belediyelerden temsilcilerin katılımıyla düzenlenen Meydan’da, yerel yönetim-eğitim-çocuk üçgeninde mevcut durum, sorun alanları, ve çözüm önerileri konuşuldu. Özellikle yerel yönetimlerin eğitim konusundaki rolüne odaklanılan buluşmada, katılımcılığın ve müzakerenin esas alındığı çalışma yöntemiyle gün boyunca; eğitim alanındaki işbirliği ve diyalog imkanları konuşuldu. Eğitim ve çocuk alanında yapılan farklı çalışmaların da dile getirildiği Meydan buluşmasını yerel yönetim ve sivil toplum temsilcileri Sivil Sayfalar için değerlendirdi.

28.11.2019
Sefer-tası Projesi

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu’nun Kasım ayında Ankara’ da düzenlediği Gençlik Akran Temel Siyaset Eğitimi’ne katılan CHP Ankara’nın genç siyasetçilerinden Muratcan IŞILDAK ve ekip arkadaşları öğrenci evlerine yardım konusunda önemli bir projeye imza attı. ‘’Sefer Tası’’ adlı projeyi gerçekleştiren ekip, öğrenci evlerine yemek yardımı konusuna dikkat çekmek istediklerini vurguladı. Muratcan IŞILDAK’ danışmanlığını yaptığı ekipten Mücahit ARSLAN’ın verdiği demeçte vurguladığı noktaları haberimizde aktardık.

25.11.2019
"SİZ OLMADIK, BİZ OLDUK"

"SİZ OLMADIK, BİZ OLDUK" Trakya Roman ve Engelliler Derneği (Troydem), çocuklar için Mikro-Fon Programı kapsamında destek almaya hak kazandı.

13.11.2019
Şiddete Dur Projesi Hayata geçti !

Burcu Başer ve ekip arkadaşları kadınlar için dikkat çekecek bir projeye imza atıyor. Kadına şiddete ve cinsel istismara dikkat çeken ekip ‘Durmayacak’ adlı bir proje gerçekleştiriyor.

13.11.2019