Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Gençlerin sizce en önemli sorunu nedir ?

Sonuçlar

Haberler
İzmir de Atölyemizi tamamladık !

“Barış Kültürü Eğitimi Ağı – PeaCE Net Projesi Barış Kültürünün Yaygınlaşması için Sizi Bekliyor!” Çağrısıyla çıktığı yolculuğun son durağı Genç Düşünce Enstitüsü oldu.

14.01.2022
Burdur Temsilciliği

Genç Düşünce Enstitüsü Burdur Temsilciliğine Emre Can Dalyan atanmıştır.

07.12.2021
Yerel Temsil ve Katılımı Sağlama Aracı olarak Belediye Meclisi ve Ötekilerin Temsili Projesi

Genç Düşünce Enstitüsü olarak " Yerel Temsil ve Katılımı Sağlama Aracı olarak Belediye Meclisi ve Ötekilerin Temsili " konulu projemizin çalışmalarına başladık

23.11.2021
"Onarıcı adalet, çocuklar için yerini cezalandırıcı adalete bıraktı"

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde hapishanedeki çocuklara dikkat çekmek üzere 23 sivil toplum örgütü ortak bir açıklama yayınlayarak, hapishanedeki çocukların durumuna dikkati çekti.

21.11.2021
Paris Anlaşması onaylandı: Türkiye’nin iklim politikasında yeni bir dönem başlıyor

Türkiye’nin aynı zamanda kömürden aşamalı çıkış için de bir hedef yıl belirlemesi önem taşıyor. Mevcut kömürlü termik santrallerin, yenilenebilir kaynaklarla ikame edilerek aşamalı olarak emekliye ayrılması, 2053 net sıfır hedefinin gerçekleştirilmesi için olmazsa olmaz. Bugün itibariyle, Avrupa’da 19 ülke kömürden tamamen çıktı ya da tamamen çıkma taahhüdünü duyurdu. İklim politikasında yeni bir döneme giren Türkiye, kömürden çıkışı planlayarak, bu konuda lider ülkeler arasına girebilir.

07.10.2021
Proje Başvuruları

Değerli Gönüllülerimiz ve Üyelerimizin başvurularına açık olan çalışmalarımız.

05.09.2021