Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Gençlerin sizce en önemli sorunu nedir ?

Sonuçlar

Enstitü olarak Bölgedeydik !

”Çiçeklerin narin güzelliği, gün batımının lezzetli kederi, gökyüzünde usulca kayan ak bulutlar, denizlerin menevişli kıpırtısı, toprağı yemyeşil bir buğu gibi kaplayan ağaçların sevinç veren görüntüsü yüreğinizi yumuşatmasın, onlar deprem, volkan fırtına, sel gibi büyük felaketleri gizlemek için yaratılmıştır.” (Ahmet Ümit)


Ülkece yaşayabileceğimiz en büyük kabuslardan birini yaşıyoruz. Kahramanmaraş'ta üst üste meydana gelen iki depremle korkunç bir yıkım yaşadık ve birçok canımızı kaybettik. Enkaz altında kurtarılmayı bekleyen onlarca canımız var ve kurtulan insanlarımız da çok zor şartlar altında hayatta kalmaya çalışıyor.


11 İl'de etkisini gösteren depremde, sahada uzman ekiplerimiz, yönetimimiz, üyelerimiz ve gönüllülerimizle yer aldık.
Ekiplerimiz Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya'da aktif şekilde çalışmalarını yürütüyor. Aynı zamanda Gaziantep temsilcimiz ve diğer illerdeki gönüllü ve üyelerimizden yereldeki bilgileri ve ihtiyaç bilgisine sahip oluyoruz. Merkezdeki ve diğer illerdeki gönüllü ve üyelerimizin de destekleriyle depremzede canlarımızın yaralarına derman olmaya çalışıyoruz.


Unutmayın ki deprem değil, cehalet ve malzemeden çalınmış binalar öldürüyor.


Bu acı gününüzde her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Acılarınızı paylaşıyoruz Allah’tan sabır diliyoruz. Başınız sağolsun…