Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Gençlerin sizce en önemli sorunu nedir ?

Sonuçlar

Sivil Düşün Destekleri Açıklanıyor: Bilgilendirme Buluşmasına Davetlisiniz!

Sivil Düşün, yenilenmiş destekleriyle hak odaklı çalışmalara destek sunmaya hazırlanıyor.  30 Eylül’de kamuoyu ile paylaşılacak ve 2022 yılına kadar başvuruya açık olacak destek paketi hakkında merak ettiğiniz her şeyi, online bilgilendirme buluşmalarına katılarak öğrenebilirsiniz. Her ay düzenli olarak yapılacak buluşmaların ilk serisi, 1, 8, 15 ve 22 Ekim’de gerçekleşecek. Katılmak için kaydınızı şimdiden yaptırmayı unutmayın!

Avrupa Birliği  Sivil Düşün Programı, sivil toplumu can kulağıyla dinlemek, ihtiyaçları doğru şekilde anlamak ve bunlara karşılık gelen yaratıcı çözümleri üretebilmek için çalışmaya devam ediyor. Programın 30 Eylül’de başvuruya açılacak destekleri, sivil toplumun ihtiyaçlarını daha somut biçimde ortaya koyabilmesi için yenilendi. Hakların korunması ve geliştirilmesi yolunda çalışma yürütmek isteyen herkes, desteklere başvuruda bulunarak sivil düşünmeye davet ediliyor. Destekler, 2022 yılına kadar açık olacak.

Sivil toplum örgütleri ve aktivistler, oluşturulan dört destek kategorisi arasından birini seçerek başvurularını yapabilecek. Destek kategorileri, yeni beceriler geliştirmek, politika yapıcıları etkilemek, organizasyonel kapasiteyi güçlendirmek ve sesini duyurmak şeklinde tasarlandı. Kategori seçimi ile, başvuru sahiplerinin, üretecekleri faydaya odaklanarak çalışmalarına katkı sunmak hedefleniyor.

Dünyanın değişen koşulları ve sivil toplumun sürekli güncellenen ihtiyaçları gözetilerek hazırlanan yeni Sivil Düşün destekleri hakkında detaylı bilgi ve ilgili tüm dokümanlar, 30 Eylül 2020 tarihinden itibaren Sivil Düşün’ün web sitesi üzerinden ulaşılabilir olacak. Sivil Düşün, çalışmanız için en uygun kategoriyi nasıl belirleyeceksiniz, başvuru yaparken nelere dikkat etmelisiniz, başvurunuzu hangi araçlar üzerinden ileteceksiniz ve uygunluk kontrolü süreci nasıl yürütülecek gibi sorularınıza yanıt verebilmek adına, her ay online bilgilendirme buluşmaları düzenleyecek. Aşağıda, ekim ayı buluşma takvimini sizlerle paylaşıyoruz. Kasım ayı ve ilerleyen ayların buluşma tarihlerini, yine bu sayfalar üzerinden takip edebilirsiniz.

Katılmak için kaydınızı şimdiden yaptırmayı unutmayın! Nasıl kayıt olacağınızın bilgisini aşağıda bulabilirsiniz. Daha önceden hesap açtıysanız, kullanıcı ismi ve şifrenizle etkinlik sayfasına girerek istediğiniz buluşmaya kayıt bırakabilirsiniz.

 

Canlı yayına katılmak için nasıl kayıt olacaksınız?

1)  http://www.actioevents.com linkine tıklayın. Açılan sayfada üst menüde yer alan kayıt ol butonuna tıklayın. Sivil Düşün bilgilendirme toplantılarına katılım için daha önceden sisteme kayıt olduysanız, mevcut bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz; tekrar kayıt olmanıza gerek yoktur.